Dippikasvikset

Retroherkku, joka pysyy pinnalla edelleen. Onneksi. Täydellinen välipala tai elokuvanaposteltava. Ihana valmistaa ja nauttia satokauden mukaisista herkuista.


Kotiruoka-kirjassa löytyy resepti kuin myös dippikastikkeeseen. Videolle valmistin reseptin, jossa käytin suomalaisia kasviksia, paitsi varsiparsakaali. Dippikastikkeen valmistin kaurajogurttiin. 

Minua ilahdutti erityisesti, että tällainen helppo ja yksinkertainen klassikko on mukana kirjassa. Näitä reseptejä tarvitaan monissa kodeissakin. Nykyään monien erilaisten mediakanavien reseptit tuntuvat olevan hienoakin hienompia, ainakin osin.

Kasvikset ovat oleellisia elimistömme toiminnalle.Ne sisältävät runsaasti suojaravintoaineita. Kasvikset sisältävät painoonsa nähden vähän energiaa. Kasviksia tulisi syödä vähintään puoli kiloa tai viisi nyrkillistä päivässä. Dippikasviksista voit saada helposti jo hyvän annoksen päivittäisestä erilaisten kasvisten tarpeestasi. Muistathan syödä monipuolisesti erilaisia ja erivärisiä kasviksia.





Kommentit